GOLFRESOR 2023

WEEKEND RESA FÖR DAMER - TILL SAGOLIKA MALLORCA  7-11 oktober
Golf, glädje och gemensamt - behöver inte krångla till det mer! Detta kommer bli en magisk resa, där vi blandar golfträning, golfspel, god mat och shopping för den som önskar detta. Förläng höstgolfen med denna resa, Mallis som erbjuder solsken i massor och ett Palma som bara har allt. Detta hoppas jag du vill hänga med på! Alla kan hänga med, det finns bara ett krav, du måste vilja ha riktigt kul!!!

 • Flyg t/r Stockholm — Mallorca inkl. golfbag & incheckat bagage, utresa på em och hemresa mitt på dagen
 • Transfer t/r flygplats — hotellet (ca 15min till hotellet)
 • Fyra nätter del i dubbelrum på Hacienda Son Antem
 • Frukost alla dagar
 • Tre middagar
 • Tre golfrundor på Son Antems två golfbanor
 • Träning- och spelcoachning på banan inkl.rangebollar
 • Tillträde till gym & spa
 • Välkomstdrink

Pris 15990:-

Anmälan skickar du in via denna länk https://nordicroots.se/index.php/sandra-westerdahl-son-antem/

BARCELONA INFINITUM GOLF 6 GOLDEN COSTA SALOU 13-20 oktober 
Åk med mig och Janne Timåker (ägare Bromma Indoor) på en fantastisk resa till Spanien. Vi kommer se till att resan blir något utöver de vanliga med tävlingar, härligt umgänge och bara så bra som du bara har drömt om! Alla kan åka med oavsett spelnivå, vi delar in i jämna grupper!

Flyg t/r Stockholm — Barcelona inkl. golfbag & incheckat bagage
Transfer t/r flygplats — hotellet
Sju nätter del i dubbelrum Hotel Golden Costa Salou
Frukost och middag alla dagar
Fem golfrundor på Infinitum Golf - Hills och Lakes
Träning- och spelcoachning på banan inkl.rangebollar
Shuttle hotell och golfbanan på alla speldagar

Pris 21990:-

NUEVO PORTIL SPANIEN 5-12 november
Denna resa är öppen för dig som vill ha en grym resa och samtidigt träffa andra likasinnade. Både damer och herrar är välkomna, det viktiga är att du som jag vill uppleva en golfresa utöver det vanliga! Vi tränar- och spelar och har roliga lagtävlingar, fantastisk mat, många skratt och härligt umgänge, detta vill du inte missa, lovar att du kommer få en minnesvärd upplevelse!

 • Flyg t/r Stockholm — Faro inkl. golfbag & incheckat bagage
 • Transfer t/r flygplats — hotellet
 • Sju nätter del i dubbelrum på Nuevo Portil
 • Frukost och middag alla dagar
 • Fem golfrundor på Nuevo Portil (möjlighet att köpa till spel på annan bana)
 • Träning- och spelcoachning på banan på banan inkl.rangebollar

Pris 17190:-

 Anmälan skickar du in via denna länk https://nordicroots.se/index.php/sandra-westerdahl-nuevo-portil/


Träningsresa – Real Club de Golf El Prat 24-31 mars

RESAN INKLUDERAR

 • Flyg t/r Stockholm – Barcelona inkl bagage & golfbag
 • Transfer t/r flygplats – hotellet
 • Sju nätter del i dubbelrum på Châteauform La Mola
 • Frukost & middag alla dagar inkl dryck
 • Soft drinks och snacks under hela vistelsen på hotellet
 • Fri dryck i ”golfbaren” från 17:00 alla dagar på hotellet Fem greenfee på El Prat
 • Massvis med träning och coachning på banan av mig inkl. träningsbollar
 • Pris 20 990kr
  (Enkelrumstillägg 3480kr) 

Träningsresa - Hacienda del Almano Golf Resort 21-28 april

RESAN INKLUDERAR

 • Flyg t/r Stockholm – Alicante inkl bagage & golfbag
 • Transfer t/r flygplats – hotellet
 • Sju nätter del i lägenhet 4 i varje på Hacienda del Alamo Residences
 • Frukost alla dagar
 • 5st rundor på anläggningen
 • Massvis med träning, coachning på banan och föreläsning av mig inkl. träningsbollar
 • Pris 13450:-

Det går bra att anmäla sig ensam, då vi pysslar ihop boendet!

Anmälan till

 

 

 

ALLTID på mina golfresor så ingår det träning men här finns ingen begränsning utan du får hur mycket träning du bara vill. Jag finns till ditt förfogande under hela veckan och det kan jag lova att detta är väldigt unikt! Service, väl omhändertagande, organiserat och att du alltid får det lilla extra, så är det när man reser med Sandra´s Golf!

Costa Ballena Golf 11-18 oktober 2022

En golfvecka med ett magiskt gäng på 15st går så himla fort! I strålande solsken varje dag och 28 graders värme spelade vi golf varje dag, ja nästan, vi tog en dags ledig med välförtjänst poolhäng men annars har vi tränat lobbar, rullchippar, slå raka och långa drivs men det roligaste var nog 3-knacks puttningstävlingen! Veckan avslutades med 3-manna scramble och olika golfutmaningar. Utefter banan hadse vi en golfbil som spelade musik och bjöd på kylda drycker. Kan säga att stämningen var på topp och det bjöds både på dans på tee och sköna golfslag! 

Tack allihopa för en fantstisk resa, hoppas vi ses snart igen, kram Sandra

Marocko Mazagan Beach & Golf Resort 24-31 mars 2018 

Vilken fantastisk golfresa! Här bodde vi som kungar och drottningar och på dagarna spelade vi och tränade golf som proffs! Efter spelet var det många som bastade och relaxade i spat för att sedan äta goda middagar på kvällarna.En utav kvällarna fick vi förmånen att lyssna på äventyraren Fredrika Ek och om hennes magiska cykelresa i över 1000st dagar, det var en gripande resa vi fick ta del av och det var inte många ögon som var torra efteråt. Summeringen utav denna veckan är helt grymt bra! Gänget bestod utav 24st glada och positiva golfare, 2st tränare samt en bollkille på 10 år!  

Tack allihopa, hoppas vi ses snart igen Kram Sandra

 


 

Portugal Praia D él Rey 14-21 april 2018

Vi kommer till ett Portugal på kvällen och vi samlas i baren och tar något gott att äta och dricka. Det känns att detta kommer bli en härlig vecka! Vi spelar under veckan 2st olika banor och vi får bemästra massor med vind samt lite bergsbestigningar. Vi tränar varje dag även vår lediga dag är det några som vill köra mer, vi hinner även med en liten utflykt och får se världens största vågor, detta var maffigt! 

Tacksam att fått åka med er allihopa, hoppas vi ses snart igen kram Sandra

TIDIGARE RESOR

Att jag alltid har tyckt att dina resor är fantastiska, det vet du redan! Resorna är välorganiserade och proffsigt upplagt, ordning och reda mm. Att man får ut 100% på dina resor. Nu längtar vi till Cypern och Spanien!" Barbro Orrebro, hcp 24

Tjejhelg till Knistad Herrgård 29-30/4-1/5 2016

Nu är det klart att Tjejhelgen bär av till Knistad Herrgård och programmet är riktigt grymt!Vi fortsätter med succén och utökar programmet ytterligare, nu hoppas vi på att just DU vill åka med! Anmäl dig redan idag, så du blir garanterad plats, vi har bara ett begränsat antal! Skicka din anmälan till sandra@sandrasgolf.se

Innehåll: 2 nätter del i dubbelrum inkl. frukost, 2 st 3-rätters middagar, 2st luncher, 3st fika, 1st fördrink, obegränsad golf alla dagarna, massor med träning, bad i nytt vedeldat karbad, nytt är att du har möjlighet att testa på "fångarna på fortet" i Göstas loge! Ta med din mamma, väninna, kompisar, det kommer garanterat bli en minnesvärd helg! Pris: 3.995 kr, enkelrums tillägg är 250:-/dag

Recension från 2015 år Tjejhelg: "Tusen tack för tjej-helgen i Knistad. Så inspirerande och kanon-trevligt.Det var mycket som man fick lära sig – hoppas nu man kommer ihåg det när man är ute påbanan!!! Mycket proffsigt skött av dig och även Andreas (riktigt charmig kille). Och hur du skötte det när vi vaknade till SNÖ!!! Ibland är det synd att tiden går för fort. Knistad bjöd ju på suverän service och vilken MAT. Super gott. Många trevlig tjejer fick vi träffa och förhoppningsvis träffa igen. Jag har pratat mig varm om denna helg – så blir det fler sådana så vet jag flera som kommer att anmäla sig. /Britt Hall"

Recension: Glädje och energi från deltagarna

Några rader om vår resa till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort och om hur vi hittade SANDRAS GOLF. Jag och min kompis Uffe var i Thailand ifjol med våra fruar och sa att vi borde ta en resa där man kan få bra träning och golf kombinerat, vi ville bli bättre än vad vi är idag såklart.

Då man spenderar en del framför datorn så googlade vi fram ett antal företag som hade golfresor men det var inget som föll oss i smaken först vi såg bloggen hos Sandras Golf. Det som vi såg var ett inlägg på bloggen ”Sandra kan bli riktigt bestämd också. Jag bokade en resa med henne till Spanien där vi var ett 30-tal människor, där alla hade olika viljor och tankar, men Sandra bestämmer ju. Coach vet ni och inte alla ville förstå detta och Sandra röt till ibland.” Detta var orsaken till att vi åkte, man vill inte ha en coach som bara säger fint, bra slag, kör hårt o.s.v. man vill ju lära sig spela och fixa till sina fel.

Saken var klar, vi bokade med Sandra efter ett par mail och veckan innan vi skulle åka så ringde Sandra upp först mig (Bengt) och därefter Uffe.  Man kan bara säga att det klickade i telefonen mellan oss och man kände sig redan där välkommen.

På flyget så var det redan klart vem som var Sandra, blicken man fick var läsande men ändå så härligt välkomnande. Ulf och jag startade får resa från Kastrup då vi kommer från södra delen av vårt avlånga land, visst var man nervös, vilka reser man med och hur kommer vi att smälta in i gruppen? Här finns bara ett namn på detta, GEMENSKAP. Så snabbt man smälte in i denna härliga grupp med golfentusiaster var helt enormt och vi fick många nya vänner fast åldersskillnaden var 10-30 år, helt otroligt.

Okey, men hur gick det med spelet och träningarna då? Alltså det var helt enastående, med några små instruktioner och ändringar så blev det personligt rekord för mig och Ulf slår betydligt längre än innan.

Till sist måste jag rekommendera fler att åka med Sandas Golf, att åka och spela golf kan man göra var som och när som helst. Men att få lära sig att spela golf med en så kompetent instruktör får man nog leta efter. 
Opps, det blev lite långt ändå men jag kunde inte låta bli.

Bengt Moberg, Eksjö GK
Ulf Johansson, Woodlands GK

Exklusiv Tjejresa till Portugal (13-17/1 2016)

Starta upp golfsäsongen på absolut bästa sättet någonsin! 
En exklusiv tjejresa med max antal 10st! Golfträning och spel i massor i ljuvliga Portugal. Vi bor charmigt i ett svenskt ägt hotell med endast 12st dubbelrum. Spel och träning sker på toppanläggningen Oitivos Dunes, äter och myser gör vi i Cascais! Gå utanför boxen och häng på! Här finns inget att tveka på, anmäl dig redan idag!
Flyg inkl.golfbag, transfer T&R flygplats, boende del i dubbelrum inkl.frukost, 3st greenfee, massor med golftäning!

Maila mig för mer info

Korineum Golf resort Cypern

Golfresan till norra Cypern är slut och med oss bär vi en massa härliga minnen och upplevelser. Vi har haft en intensiv vecka med golfspel och träning varje dag. Gruppen var så träningsvillig så även på den lediga dagen hann vi med både sving träning och spel några hål. Jag är så tacksam att få möjligheten att göra det jag älskar mest, att få utbilda och coacha detta gäng har varit grymt kul. Golfen förenar verkligen och ett glas procecco har vi lärt oss att det är ju aldrig fel! Jag hoppas vi syns på fler resor framöver, stort tack till Mona, Peter, Essie, Lennart, Pernilla, Britt, Gunilla, Anders, Sig Britt, Gunnar, Kerstin, Gösta och Anne. (6-13 febrauari, 2015)

Denna recension värmer:
"Det är en fröjd att åka med Dig Sandra, du ser alla och hjälper alla." /Essi och Gunnar

Cape Kaliakra Bulgarien (2–9 april 2016)

I april bar det av till vackra Bulgarien, där vi möttes av 3 st fantastiska golfbanor som är något utöver det vanliga! Nu börjar vi närma oss golfsäsongen hemma vilket gör denna resa extra intressant. Vi finslipar formen och ser till att spelet utvecklas under denna sköna vistelse.

Mallorca: Son Antem

Vilken fantastisk resa! (Foto: Sandra, Ritva Vänskä)

Spanien: Alcaidesa Golf Resort

Vi bodde på en 36-håls anläggning som hade allt! Här kunde vi fokusera på golfen. Fem dagars spel och en dag ledigt. Vi tränade i små grupper, screenade (styrkor/svagheter och rörlighet), individanpassad träning – enkla övningar som ger resultat! Vi spelade på Heatland och Links, kuperade banor som utmanade oss tekniskt. (19-26/3 2014. Foto: Camilla Karlström)

Böljande golfbana.

Cypern: Aphrodite Hills Golf Resort

En fantastisk upplevelse med golf, boende, mat och relax. Golfbanan ligger otroligt vackert och håller mycket bra kondition. (18-25/1 2014)