Golfträning 2023

 

Träning som ger resultat         

Mälarö GK Läs mer här https://www.malarogk.se/trana/kurser/

På torsdagar är jag ute på härliga Mälarö, här bedriver jag gruppträningar, spellektioner, Ladies Day´s och enskilda lektioner! 

Du kan välja på varje vecka träningar, bara våren eller även hösten, vi startar igång den 4/5!

Ladies Day´s 5-6/5 eller 16-17/6
Vi startar igång på fredags eftermiddagen kl.13:30, vi tränar fram till ca kl.15:00, vi tar en liten paus och går sedan ut 9 hål, här blir det spelträning på banan, vi slår extra inspel, pratar spelstrategi och fokuserar även en hel del på drivern. Vi rundar av med en gemensam 2-rätters middag! Lördagen startar upp kl.09:00 med träning fram till ca.11:30, där efter lunch och sedan spelar vi 18 hål. Vi tar en kortare paus efter nio hål och bladar upp bollarna. Vi avslutar sedan lägret i klubbhuset för reflektioner och summering!

Detta ingår i priset 1995:- träning, eget träningsupplägg samt en 2-rätters middag, tillkommer 600:- i greenfee, skulle du önska övernattning så finns det möjlighet på härliga Skytteholm precis bredvid golfbanan, enkelrum 1095:- eller dubbelrum 1495:- inkl.frukost!

Varmt välkommen!

Anmäl dig till
Vallentuna GK Läs mer här http://www.vallentunagk.se/kurser/prokurser/

Här träffar du mig på måndagar och tisdagar, några fredagar samt vissa helger!

Det blir Veckoträningar varje vecka på tisdagar samt varannan vecka träningar på måndagar med start redan 1/5! 

Här har du också möjlighet att vara med på hela Lägerdagar den 13/5, 27/5 eller 4/6. Här vässar vi hela ditt spel, det blir fokus på både långa slag men mesta delen av tiden blir det närspel. Vi spelar också några hål på banan. Alla kan vara med både Damer och Herrar, det viktigaste är att du vill utvecklas men också ha en grym dag på golfbanan och förhoppningsvis lära känna några nya golfvänner! Pris 1595:-

Fredagskicken, här blir det träning ca 1h för att sedan gå ca 9 hål på banan, en bättre start på helgen är svårslaget! Datumen 12/5, 26/5 eller 30/6, kl.12:30-16:00 eller kl.17:00-20:30, pris 1095:-

Anmäl dig till

Haninge GK måndagen den 1 maj

Alla damer som vill "BOOSTA" sin golf, då är denna dag rätt för dig! Tillsammans med Haninges Pro Carina kommer vi köra en 4h kurs där vi stärker upp din golf inför säsongen! Alla damer som vill ha en grymt rolig och utvecklande dag är varmt välkomna! Pris 1395:- inkl.fika 

Anmälan till:

Sandra och klient på drivingrangen.

 

 

 

Privatlektioner 

Individuell träning, med fokus på dig och ditt spel! Ta kontinuerligt med lektioner och du kommer spela jämnare, bättre och sänka ditt hcp!

50 min 1 pers: 895:-
25 min 1 pers: 550:-

Dela gärna på en "timme" med din golfkompis!  

Gör ett eget träningsupplägg för dig själv eller med en kompis! Hör av dig så sätter vi ihop ett prisförslag över ett par träningstillfällen!

 

 

Träningsupplägg för alla! 

I mitt företag jobbar vi med alla golfare. Det finns inga begränsningar utan alla är välkomna på sina villkor och vi lovar att du kommer se och förstå golfen på ett helt annat vis efter att vi tränat tillsammans!

 "Jag trodde jag skulle behöva ändra allt i svingen men Sandra gjorde inte det, hon stabiliserade och stärkte upp min sving... och nu spelar jag mycket bättre."

Företag 

Vill ditt företag träna med mig? Gör något roligt för dina anställda/kollegor! Upplägg, dagar och innehåll hittar vi efter just ert önskemål. Hör av er så bokar vi in en träff.