Golfträning 2023

 

Träning som ger resultat         

 

Ladies Day´s 17-18/5 eller 31/5-1/6
Vi startar igång på fredags eftermiddagen kl.13:30, vi tränar fram till ca kl.15:00, vi tar en liten paus och går sedan ut 9 hål, här blir det spelträning på banan, vi slår extra inspel, pratar spelstrategi och fokuserar även en hel del på drivern. Vi rundar av med en gemensam 2-rätters middag! Lördagen startar upp kl.09:00 med träning fram till ca.11:30, där efter lunch och sedan spelar vi 18 hål. Vi tar en kortare paus efter nio hål och bladar upp bollarna. Vi avslutar sedan lägret i klubbhuset för reflektioner och summering!

Detta ingår i priset 1995:- träning, eget träningsupplägg samt en 2-rätters middag, tillkommer 600:- i greenfee, skulle du önska övernattning så finns det möjlighet på härliga Skytteholm precis bredvid golfbanan!

Varmt välkommen!

Anmäl dig till
Sandra och klient på drivingrangen.

 

 

 

Privatlektioner 

Individuell träning, med fokus på dig och ditt spel! Ta kontinuerligt med lektioner och du kommer spela jämnare, bättre och sänka ditt hcp!

50 min 1 pers: 895:-
25 min 1 pers: 550:-

Dela gärna på en "timme" med din golfkompis!  

Gör ett eget träningsupplägg för dig själv eller med en kompis! Hör av dig så sätter vi ihop ett prisförslag över ett par träningstillfällen!

 

 

Träningsupplägg för alla! 

I mitt företag jobbar vi med alla golfare. Det finns inga begränsningar utan alla är välkomna på sina villkor och vi lovar att du kommer se och förstå golfen på ett helt annat vis efter att vi tränat tillsammans!

 "Jag trodde jag skulle behöva ändra allt i svingen men Sandra gjorde inte det, hon stabiliserade och stärkte upp min sving... och nu spelar jag mycket bättre."

Företag 

Vill ditt företag träna med mig? Gör något roligt för dina anställda/kollegor! Upplägg, dagar och innehåll hittar vi efter just ert önskemål. Hör av er så bokar vi in en träff.