Personlig träning

Vi är alla olika, vilket innebär att våra svingar också är unika. Det finns bara en sving som din, men vi kan alla utveckla och förbättra vår rörelse! När jag träffar en kund så vill de oftast slå längre, bli jämnare, slå rakare med drivern, komma ur bunkern mm. Visst hjälper det att ändra i tekniken men många gånger så behövs det ytterligare hjälp för att komma vidare. Om bröstryggen är stel, svårt att böja i höften och har framåt roterade axlar, ja, då blir det svårt att hitta en atletisk hållning i uppställningen vilket är basen grunden för att kunna göra en ordentlig uppvridning och få ut max!

Ta hjälp av mig i vinter och förändra hela dig och du kommer spela en helt annan golf fram på vårkanten när banorna öppnar igen! Vi gör ett screeningtest på dig och utgår från dina styrkor och svagheter när du sedan får ett anpassat program av mig!

Detta låter krångligt eller hur...? Nu är detta inte så svårt och krångligt som det låter. Visst krävs det lite ansträngning från dig men med ett tydligt uppsatt mål och min vägledning så garanterar jag dig resultat!

Gör som många innan dig, testa och du kommer säga "wow vad det är roligt med golf" när bollen flyger som du vill!

Du kan träna i grupp och bli peppad av gruppen eller vi lägger upp ett individuellt upplägg för bara dig, valet är ditt! Hör av dig idag och ta din golf dit du inte trodde var möjligt!

Sandras Golftips

Slå längre och rakare med starka händer!

Händerna skall vara aktiva i din golfsving. Se till att din vänsterhands grepp (för höger spelare) har ”kudden” uppe på greppet och din tumme hamnar lite till höger om mitten, då är förutsättningarna optimala för att få fart på händerna! Träna detta genom att stå med fötterna ihop och slå halvsvingar i ett mjukt och behagligt tempo.