Sandras Golf Blogg

Vilken fantastisk vinter och vår 2016 det varit! Januari bjöd på 3st grymma dagar i Lissabon med ett gäng tjejer som ville starta upp säsongen på absolut bästa sätt. Spel och träning från tidig morgon till sen kväll gjorde dessa dagar till något extra. Efter detta bar det av till norra delen av Cypern med golf och boende precis intill banan. Magiska frukostar när solen gick upp över bergen. Här blev det mycket spel och träning, en fin 3-håls bana avslutade många kvällar innan middagen. Sista resan för våren blev Bulgarien som erbjöd ett häftigt Golf och Spa hotell intill Lighthouse Golf. Med spel på 3st olika banor och massage på kvällarna var vi bra trötta efter middagarna.

Som avslutning kan jag varmt rekommendera att åka med på mina golfresor, GEMENSKAP, GLÄDJE och MINNE FÖR LIVET med detta ser jag fram emot nya utmaningar hemma för att sedan ta an nya utmaningar i höst igen, så håll utkik! //SW

1:a Golflunchen

27 november 2014

Idag torsdag hade vi första Golflunchen och det var ett par stycken som kom och testade på! Häng på nästa vecka till det otroliga priset 130:- får du både lunch, matthyra samt svingtips!

Golflunch

20 november 2014

Kom och luncha och samtidigt svinga loss kroppen! Ett ypperligt tillfälle att hålla igång svingen, dessutom får du svingtips dessa torsdagar 27/11, 4/12 och 11/12 mellan kl.11:00-13:00!

Resekvällen blev en succé

7 november 2014

Vilken kväll det blev! Drygt 50 personer kom och minglade, slog lite bollar, åt och drack gott samt tog del av mina Golfresor våren 2015! 

Tjejresa 19-21/9

28 juli 2014

Tjejhelg i Halmstad

12 maj 2014

Tusen tack allihopa för en fantastisk helg! Vi har tränat närspel så det står härliga till, spelat 18 hål på vackra Ringenäs, solat och bara haft det riktigt härligt!

Härliga resenärer

31 mars 2014

Golfresor till värmen när vi har kyla och vinter hemma i Sverige är helt otroligt förmånligt! Det har varit två fantastiska veckor både i Cypern i januari och Spanien i mars. Vi har varit 44st som tränat, spelat och umgåtts ihop! Tusen tack allihopa! Jag har massor med roliga minnen och hoppas få dela fler resor med er i framtiden!

Träningar inomhus

24 februari 2014

Det är full fart i Golfhallen i Haninge! Vill du också finslipa svingen innan säsongen börjar på allvar, så hör av dig! Det finns lite tider kvar, så boka i tid!

Cypern

6 februari 2014

Cypernresan blev en succé med ett fantastiskt gäng, strålande sol, utmanande golf och till detta vilken god mat och dryck! Tack allihopa för denna minnesvärda vecka, går med ett leende på läpparna hela dagarna och bara minns allt vi gjort ihop!

2014 har startat i en rasande fart! På lördag 18/1 bär det av till Cypern. Vi är 18st som skall starta upp golfsäsongen medans det är iskallt här hemma! Ser fram emot detta! Nya kurser och andra erbjudanden finner du under golfträning! Mars golfresan är fulltecknad, så du som inte hann med att anmäla sig då kör jag ytterligare en resa till Spanien den 9-16/4!

Nu i veckan drar vi äntligen igång Golf- och Fyspassen! Tis den 3/12 är helt fullbokad! Några platser kvar på torsdagar med start den 5/12 kl.11:00 eller söndagar med start 8/12 kl.11:00!

Wow vad många som vill vässa formen i vinter!

Nu finns det bara några platser kvar till torsdagar kl 11:00 samt söndagar kl 11:00! Anmäl dig redan idag så du inte missar en härlig golfträning i vinter!I tisdags var det 25 st som testade på Golf- o Fys upplägget! Vilket gensvar! Vi hade en trevlig kväll, tack allihopa och roligt att så många anmälde sig till kurserna!

 Häng på du också!

Golf- o Fyspassen börjar fyllas på! Platser kvar på tisdagar kl 17:00, söndagar kl 11:00!

Har du möjlighet att träna dagtid kör vi på torsdagsförmiddagar!

Kom och testa ett Golf- och Fyspass på uppstarten tisdag 26/11 kl.18:00 -20:00. Gratis! Alla är välkomna. Anmäl dig idag!Nu har Haninge Golfhall i Jordbro öppnat dörrarna för alla golfare som vill träna effektivt under vintern. Här finns drivingrange i 3 plan, 3 st olika puttområden, gym för styrketräning med mycket mera.
Genom ett samarbete med anläggningen kan jag erbjuda kurser och lektioner för både företag, grupper och privat. Nu har du ingen anledning att stoppa undan klubborna under vintern. Boka träning nu.

Lördag 16/11 kör jag igång med lektioner i hallen!
Det finns lite tider på eftermiddagen! Välkommen! Jag finns i hallen mellan kl 09:00-17:00.
Lektionstiderna är nu fulltecknade!